Onze
missie

Platteau Subcontracting is actief in verspanen en metaalbewerking, We zijn gespecialiseerd in het toeleveren van exclusief stukwerk voor de machinebouw in diverse sectoren.

Ons bedrijf geniet meer dan 65 jaar ervaring en know-how. Om aan de wens van de klant te voldoen, concentreren wij ons vooral op uniek en complex stukwerk in kleine series. Op deze manier kan het stukwerk volledig naar de wensen van de klant worden geproduceerd. Omdat deze producties precisiewerk inhouden, beschikt Platteau over een modern en uitgebreid machinepark.

Platteau is tevens een belangrijke toeleverancier voor de machinebouw en constructie voor diverse sectoren en toepassingen.

Het
machinepark

Om unieke en complexe stukken te verwezenlijken beschikken wij over een modern en uitgebreid machinepark en een omvangrijk assortiment aangepaste gereedschappen.

Een moderne en efficiënt gestructureerde werkplaatsinrichting draagt bij tot een optimaal productieproces. Zo werden onlangs nieuwe machines aangekocht en blijft Platteau N.V. investeren in technologische mogelijkheden en automatisering van zowel kleine series als stukwerk. 

Het volledige machinepark voor freeswerk

Het volledige machinepark voor draaiwerk