Je bent hier:

Subcontracting

Platteau N.V. levert u telkens opnieuw precisie en maatwerk. Onze gekwalificeerde vakmensen, uiterst modern machinepark en hoog-technologische software staan daar garant voor.
Met een team van ongeveer 25 mensen staan we elke dag klaar om onze klanten de expertise te bieden die ze van ons verwachten.
Inzicht, kennis, ervaring en nauwgezetheid zijn eigenschappen die onze medewerkers bezitten en graag ten dienste stellen van onze klanten.

Machinepark

Om unieke en complexe stukken te verwezenlijken beschikken wij over een modern en uitgebreid machinepark en een omvangrijk assortiment aangepaste gereedschappen. Een moderne en efficiënt gestructureerde werkplaatsinrichting draagt bij tot een optimaal productieproces. Jaarlijks blijft Platteau N.V. investeren in deze technologische mogelijkheden.

Onze Freesbanken hebben een capaciteit van 11.500mm x 2.500mm x 1.500mm. Om complexe stukken te verwezenlijken beschikken wij over verschillende machines met een indexeerbare freeskop. Hierdoor kan bij een stuk meerdere vlakken in één opstelling bewerkt worden. Dit bespaart manipulatie en verhoogt de nauwkeurigheid van de af te werken vlakken.

Onze draaibanken hebben een capaciteit tot ø530 x 8.000mm en ø840 x 500mm. Voor het draaiwerk beschikken we over heel diverse draaibanken waardoor we een brede waaier aan stukken kunnen afwerken. Onze CNC draaicapaciteit gaat tot ø630 x 3.000mm. Om buizen af te werken hebben we een draaibank met dubbele klauwplaat en een doorlaat tot ø140mm. Hierdoor kan het stuk makkelijk opgespannen worden.